Visita Virtual

Visita virtual als pisos de Neus Sala i al repositori digital de la seva obra.

Col·leció destacada

Envàs de plàstic decorat per les dues bandes, amb una figura femenina de cos sencer, pintada tant pel davant com pel darrere. Té la signatura “Neus” a la seva base.

Tapadora metàl·lica decorada per una figura femenina, una cara petita en blanc i flors, amb detalls realitzats amb bolígraf o retolador. L’altra banda només té aplicacions de color blanc.

Objecte amb peanya: pilota de tenis amb dues cares pintades, una a cada banda, els trets facials de les quals estan detallats + base cilíndrica de plàstic blau (un tap) decorada amb flors.

Objecte amb peanya: bombeta de vidre amb una cara pintada somrient, els trets facials de la qual estan detallats (darrere amb els cabells pintats) + base feta amb flascó de vidre i roba de ganxet que el cobreix.  

Coixí confeccionat amb dos trossos de roba diferents i brodat amb llanes de colors variats. Està decorat amb una cara femenina central detallada, flors i fulles. En el nas i els ulls s’han brodat detalls en color blanc.

  Garrafa cilíndrica de plàstic pintada en colors variats i decorada amb una barca, arbres i altres motius vegetals, perfilats tots ells en negre.    

 Garrafa de plàstic pintada en colors variats i decorada amb tres cares femenines, un sol amb cara i flors. 

NS029. Garrafa de plàstic pintada en colors variats i decorada amb flors, fulles, una mena de flors acampanades, una cara petita i conill.

Página 1 de 7

logo martorell

 

MUSEUS DE MARTORELL

 

Links d'interés

Blog de Graciela García sobre l'art outsider/art brut